ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Η αγωνιστική ομάδα του Φ.Ο.Α. έδειξε για μια ακόμη φορά τις διαθέσεις της για την νέα χρονιά. Μετά τις επιτυχίες του 1ου πανελλαδικού Ε2 στην Λαμία ολοκληρώθηκε στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ το 1ο πανελλαδικό Ε1 που θεωρείται το πιο δυνατό πρωτάθλημα μετά το πανελλήνιο. Οι επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του ομίλου μας δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Συγκεκριμένα:

  • Ο Χριστόφορος Μανόπουλος σήκωσε την κούπα καταλαμβάνοντας στα Αγόρια 16 την 1η θέση στα μονά και την 2η στα διπλά.
  • Η Βασιλική Τρίγκα αγωνιζόμενη στην μεγαλύτερη κατηγορία Κορίτσια 18 κατέλαβε την 1η θέση σε μονά και διπλά.
  • Ο Νίκος Γαβριήλ μαζί με τον Χριστόφορο Μανόπουλο κατέλαβε στα Αγόρια 16 την 2η θέση στα διπλά ενώ στα μονά αποκλείσθηκε στον γύρο των 16.
  • Ο Στέλιος Τρίγκας παίζοντας στα Αγόρια 12 στα προκριματικά κέρδισε 2 αγώνες εξασφαλίζοντας την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό και αποκλείσθηκε στον γύρο των 32 ενώ στα διπλά κατέλαβε την 16η θέση
  • Ο Ζαχαρίας Παπαλουκάς αγωνιζόμενος στην κατηγορία Αγόρια 12 στα μονά αποκλείσθηκε στον γύρο των 32, ενώ στα διπλά με συμπαίκτη τον Στέλιο Τρίγκα κατέλαβε την 16η θέση.

Ο Head Coach του ομίλου μας Στέλιος Μπικάκης δικαιώνεται για τις επιλογές του και φυσικά για την ασταμάτητη δουλειά με την αγωνιστική ομάδα. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Φ.Ο.Α. συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

 

Comments are closed.