ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Φ.Ο.Α., με την από 03.05.2022 απόφασή του, καλεί τα μέλη του σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, που θα πραγματοποιηθεί την 15.05.2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιονικών & Παπαμαύρου 24 Λαμία  τηλ.: 22310 31206).

 Η Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης , τηρουμένων των ισχυουσών κατά τον χρόνο διεξαγωγής της κανονιστικών διατάξεων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (υγειονομικού πρωτοκόλλου και μέτρων προστασίας). Σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η διεξαγωγή της με φυσική παρουσία εξ αιτίας εφαρμογής απαγορευτικών μέτρων λόγω του COVID-19 ή αμέσου κινδύνου δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορωνοϊού, η Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα μόνον με ηλεκτρονικά μέσα (τηλεδιάσκεψη), δηλαδή απομακρυσμένη συμμετοχή των μελών και με τη χρήση πρόσφορων ψηφιακών μέσων ταυτόχρονης επικοινωνίας (Zoom), διασφαλιζομένης της διαφάνειας και του αδιάβλητου των διαδικασιών και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης.

 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1.  Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
  2.  Τροποποίηση του Καταστατικού του σωματείου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει καταστατική απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί κατά τον ίδιο τρόπο την 15.05.2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30. Καλούνται όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη να παρευρεθούν, στην Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Καταστατικό και η κείμενη Νομοθεσία.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ.                                                             ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Χ.

Comments are closed.